Tjänster

Stockholm, Kiruna, Oslo eller Göteborg för mig finns inga gränser…..


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frågar du mig är inget omöjligt – frågar du min kund får du samma svar!
Jag hjälper dig gärna att genomföra ett annorlunda arrangemang, konferens, kundmöte, födelsedagsfest, bröllop eller vad helst du önskar. Men kom ihåg att ditt möte alltid skall vara mätbart för att kunna omsättas och ge utdelning, oavsett det handlar om försäljning eller kundvård eller familjeangelägenhet. Det skall vara ett möte att minnas – länge!

Dunket kvadrat

Säljteam på västkusten lägger upp höstens strategier

På en skärgårdsö som bebos av får och båtmänniskor anordnade vi på öns vandrarhem en formidabel kräftskiva i skön augustikväll. Tidig morgon och när morgondimman lättade, följde gruppen den härliga doften av kokekaffe som ledde till en förtöjd fiskebåt i hamn. Ombord serverades en härlig fiskarfrukost där gruppen satt på däck. Inget slår måsars skrik och dunket av avlägsna fiskebåtar. Här höjdes strategierna på höstens säljmål.
En skön dag på vår västkust.

Konferens

Konferens

Gruppchefer i olika regioner lär känna varandra
En grupp mellanchefer i regionen hade genomfört ett stort lyckosamt projekt, men nästan aldrig träffats. Vårt uppdrag var att anordna ett uppföljningsmöte. Vi ”lockade” med oss grupperna utan chefer, till en nyligen stängd nattklubb där frukost skulle serveras. Frukostvärdarna var gruppens avsaknade chefer som fick grupperna att öppna upp. Därefter fortsatte arbetet under resa i  konferensbuss till kvällens inkvartering. Gruppen fick under ledning stå för matlagning och när natten föll på hade de också fått träffa näcken.
Bättre kan det inte bli!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På okänd resa mot kända mål 
Vår grupp skulle arbeta med att lägga årets budget och behövde samla tankar och hitta bra former. Vi tog gruppen på tåget till  Värmland och till vårt utvalda konferenshotell. I ett vackert snölandskap kunde vi erbjuda avkoppling efter avslutat arbete inomhus. Eftermiddagens scooterrace blev en höjdpunkt likaså det magnifika julbord som avslutade dagarna.
Vildmark ger energi!

 

 

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/1/b/westlineevent.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405