Referenser

Vad mina kunder tycker…

”Toppen Tack Fina Ingegerd för ikväll för allt å din otroliga energi å glädje. Hela gänget så taggade å glada å otroligt bra sammanhållning har kvällens aktiviteter bidragit med. Skickar mail imorgon God natt å sov gott. Tack ”?

Anna Cagliesi, Sales Support Sweden AB


”Och tack för ett superbra samarbete!
Kvällen i Önnered blev otroligt uppskattad av samtliga som deltog och som vanligt hade den över huvud taget inte varit möjlig utan Dig!”

Mikael Johannesson, Sales Manager, Electrical Wholesalers, Eaton Power Quality AB


”Stor Guldstjärna till Ingegerd !
Jag har fått så mycket positiva samtal från kunder som var med på vår kvällsaktivitet”

Clas Berg Segmentschef, Xylem Water Solutions


”Om Ingegerd håller i det så fixar hon så det blir bra, ni behöver inte oroa er för något”

Anette Fellenius, Grant Thornton Göteborg


”Det är smidigt och enkelt att ha med dig att göra. Köper gärna av dig igen”

Monica Hillén, PWC Göteborg


”11 poäng på en skala till 10. Kundträff med perfekt logistik, mycket god mat och bästa service”

Anders Larsson, Grant Thornton


”Smidigt att ha med Dig att göra””

Hans-Olav, VACON


”Tack för allt igår. Det var verkligen trevligt ordnat. Du har så mycket energi och glädje i allt Du gör. Tack och God Jul. Kram”

Lena, Andra AP Fonden


”Ingegerd tar hand om hela scoopet utifrån våra krav. Dessutom är hon lyhörd för våra synpunkter och önskemål. Förra gången, när vi anlitade Westline, var det både bra genomfört och kvalitetssäkrat. Det betyder mycket för oss. ”

Tommy Larsson, Volvo Lastvagnar Norden Eftermarknad


”Tack för en fantastisk tur igår. Mycket trevligt och kul! Underbara skaldjur!!!! Jättetack. Må så gott.”

Niclas Brandshage, FM Mattsson / Mora Armatur


Jag gillar personer som alltid svarar ”ja” när Du ber om hjälp och lägger till att ”allt går att lösa”. Ingegerd är en sådan person. I alla uppdrag där vi har samarbetat har det alltid blivit ett perfekt slutresultat och till viss del tack vare Ingegerds personlighet och entusiastiska närvaro. Jag har även rekommenderat Westline vid ett flertal tillfällen och alltid med bästa resultat. Westline agerar personligt och man får alltid bra valuta för pengarna. ”Storslaget genomförande, personligt och kreativt.”

Anders Nilback, Fria Bröd


”Vill bara framföra ett stort tack från IHM, då alla var otroligt nöjda med arrangemanget förra veckan! God mat och väldigt trevlig personal! Stort tack! 

Sara Berg


Tack för igår, vilka lovord som haglade över arrangemanget, god mat, service och en härlig trubadur.”

Kathe och Tony, Isoleringsfirmonas förening


”Detta var dagens höjdpunkt. Samtliga var supernöjda och imponerade av arrangemanget. Ni gjorde det toppen! 

Stig Kronberg, Divisionschef Mellersta NEA Installations AB


”Konsulter är oftast ett nödvändigt ont. Men efter att ha anlitat Ingegerd för vår kunddag insåg vi att det finns pärlor” även inom denna bransch. Vi är oerhört tacksamma och kommer att fortsätta anlita Westline även i framtiden.”

Frank Fransson VOPAK


”Under alla år som jag har samarbetat med Aktiviteter Westline har jag alltid uppskattat hur vi har kunnat bolla idéer mellan oss och det har alltid varit skönt att ha tillgång till Ingegerds kompetens. Jag kan faktiskt inte säga hur många olika event vi har genomfört tillsammans men en sak kan jag säga och det är att alla dessa event har varit otroligt professionellt planerade och genomförda. För Ingegerd går nämligen allt att genomföra och det är därför man gärna stannar kvar som kund hos henne.”

Lars-Göran Nilsson, Dräger Safety

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/1/b/westlineevent.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405