Kundträff

Kundträffar – möten med blivande eller befintliga kunder där du och din personal får bästa förutsättningar för att skapa och vidhålla bra affärsrelationer.

Er egen kundträff, mässmonter eller branschmöte.

 Självklart. Men hur?

Tydliggör ditt erbjudande, flexibilitet och kundnytta. Så skapar vi ett möte med blivande eller befintliga kunder där du och din personal får bästa förutsättningar för att skapa och vidhålla bra affärsrelationer. En egen unik kundträff, en mässmonter eller i samband med ett branschmöte.

Vi skapar t ex ett mycket väl planerat mingel som upplevs spontant och DU är en vinnare. Med dina visioner i fokus och med din budget som riktmärke. Jag är bra på att hitta bra lösningar till låga kostnader. Vill du veta mer så berättar jag gärna.

Du kan din bransch och jag kan mitt jobb som jag gjort sedan 1985 både som anställd och egen företagare. Jag är envis och kostnadsmedveten. Så här har några kunder till Westline Event sagt:

”Det hade vi aldrig trott skulle kunna bli så bra”
”Hur bar du dig åt för att lösa det ?”
”Det hade ingen annan än du kunnat ordna”

Hört på Elfack mellan två av mina kunder:
”Ingegerd jobbar ofta utanför boxen”
”Hon har ingen box, vet inte hur hon gör men hon får det att fungera”

Låt mig få veta dina önskemål så skall du få förslag på hur jag kan lösa det!

Ett axplock av de företag som vi har gjort kundträffar för är Armatec, Avanza Banking, Eaton, Emballator, FM Mattsson / Mora Armatur, Göteborgs Kex, Goodtech (Eitech), Gycom, Hefa (New Wave), Helge Nyberg, Planit, Sundquist Components, Vacon, VEO, Vopak, Witre, Xylem Water Solutions

Välkommen!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/1/b/westlineevent.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *